tjaa sweden , whats up?

Hello!
imorgon är det halloween & alla har fixat med sina olika utklädnader hela veckan! jag som är like seg i starten hittade min idag! jag och en kompisar bestämde oss för att hon ska klä ut sig till en djävul & jag ska klä ut mig till en ängel! haha festligt.  så nu är vi redo för halloween partyt vi ska till imorgon!
halloween här är en stor grej och alla hus är dekorerade med massa spöken och annat läskigt, och imorgon på partyt kommer massa folk ha extrema utklädnader och jag är jätte exalterad. haha !
idag så har jag varit på en vollyboll match som var den mest spännande match jag någonsin har varit på ! alla var jätte peppade och stog och skrek hela tiden , och till slut vann vi med ynkaaa två poäng! underbaart! det firade vi med glass på mcdonalds. haha
nu ska ja titta klart på " dude wheres my car" och sen ska ja sussa så att jag kan sova länge imorgon! känns som att det var ett tag sen jag riktigt gjorde det.
& just det, mitt mobilnummer som jag skrev i mitt första eller andra inlägg stämmer inte , så har ändra det så att det stämmer nu! :)
hoppas ni har det bäst i sverige, och att ni har haft ett underbart höstlov! :D
&& att ni har det riktigt kul imorgon på halloween ! :)
saknar er!
/ klaraa

saw VI

Hey babes!
nu ska ja gå & se saw 6. exciting? ohya!
har hört att filmen inte är läskig , bara fett skabbig. ska bli intressant iaf!
annars så ska ja tillbaka till skolan imorgon ( till skillnad från er i sverige...) efter en sjukt rolig helg.
& just nu peppar jag nästa helg eftersom det är halloweeeeen! läskigt huh?
iaf, haha jag måste springa iväg nu , vart tokigt inlägg med jag kommer tillbaka & ska ladda upp bilder på feta personer efter som jag har fått den önskningen av min kära bror.
pussar & kramar sverige!
saknar er

välkommen till iowa

guess what?
när jag ligger som skönast & sussar i min säng vaknar jag av att min kompis smsar : LOOK OUT THE WINDOW ! SNOW! jag som tror att de hela är ett skämt går upp och öppnar fönster.. & vet du vad, det är som självaste julafton. hahaha, nästan iaf, förutom att det är 10 oktober,
sjuk konstigt för igår natt var det stjärnklar o inte ett moln...så lång ögat kan nåå..
& det är bara början bröder & systrar. om det här är oktober, hur kommer det vara i januari-februari. spännandespännande



Hello fran skolan

Hej folket!
nu sitter jag i skolan & har studyhall. jag har precis haft massa . fast med tva prickar over det forsta a:et. haha!  det var festligtfestligt! vi har massa kanske.. varannan vecka? massan ar cirkus en timme under skoltid sa vi har inte lika langa lektioner den dagen. Det ar en av dom stora skillnaderna fran sverige & och usa. alla gar till kyrkan, har flera kompisar som gar till kyrkan mins en gang i veckan . min familj gor iof inte det, haha , min mamma brukar ga till en "kyrkogrupp" en gang i manaden vilket betyder att hon gar ut och ater och dricker en drink med sina vanner. hahah!

nu borde jag gora lite laxor, ar ju trots allt studyhall.
haha, pusspusspuss

RSS 2.0