homecoming

Nu sitter jag i våran stora soffa & kollar på football med min papi. det är nästan slut på homecoming veckan, det är bara homecomingdansen kvar. det var varit en så galet rolig vecka, med olika teman varje dag & parad m.m. & nu  ikv ska jag som sagt till dansen. jag ska först hem till en kompis där alla seniors ska träffas, äta & ta kort! :) jag är jätte pepp! vi borde verkligen ha homecoming i sverige! varför har vi inte det? en till sak som vi borde göra i sverige är tpeing! ( jag tror det stavas så.. ) du går hem till någons hus på kvällen / natten och kastar toapapper över heela trädgården. träd, buskar, huset, bilar haha ALLT!  och sen får du hoppas att du inte blir påkommen.. haha & homecoming veckan är extra känd för mycket tpeing så vi har varit ute 2 kvällar & kört runt till massor olika hus. hahaha älskart!

iaf, nu borde jag gå & fixa till mig lite.
lägger upp lite bilder senare i helgen :)
pussar & kramar från klaraa & tim! :D

best i ever had

Hej!
har vart gaanska mycket nu på sista tiden så har inte haft tid att skriva så mkt! ojoj, busy woman! har varit med om massa roliga grejer!
va i sheboygan med hela min familj, för två helger sen, över en lång weekend. sjukt underbart ställe! vi låg vid poolen & stranden i hela dagarna 2 , åt massa god mat ( hähä ) och bara tog det lugnt. Tog familje fotto!! & jag satt i mitten! såklart.. jag är den viktigaste delen av familjen .. ! haha
förra helgen.. var vi på bilrace. såg massa bilar köra runt & runt . det var finalerna för det här året så det var himla mycket hets. bilar krashade, började brinna & gjorde volter. + att jag fick pris för att jag var från sverige. hoho! pratade lite med en dude i mic, och berättade att jag hade kommit hela vägen från sverige bara för att se på bilracet! mkt festligt! fick lite "bra jobbat" klappar på axeln efter åt av random folk. haha
har varit på football games & stått o skrikit mig hes, hoppat runt o dansat cheerleader danser & träffat massa trevligt folk. gillart MYCKET!
händer mycket i skolan också! nästa vecka är homecoming vecka! är så himla peppad för det! vi ska klä ut oss varje dag, och vad jag har hört så är amerikanerna riktigt galna när det gäller att klä ut sig! ska bli så himla kul att se. så nu har jag varit ute och shoppat för alla homecoming kläder.
måndag: 80's day
tisdag: kändis
onsdag: nerdday
torsdag: dressup
& fredag: red n gold day. röd & guld är min skolas färger så vi ska go crazy bananza
haha en heeel vecka utan att behöva ha våra vanliga skolkläder!
sen på lördagen är det homecoming dance & vi ska ut och äta middag o hela faderuttan innan. varför har vi inte något liknande i sverige? det vore nått!
& eftersom ja har varit lite dålig med bilder här på bloggen ska ja visa några pics som är 2 cool 4 facebook
sheboygan
min stoora familj! älskart
races

min pappa aså.. haha fett skön. köper en hink med öl

boone
jag påväg till skolan .. ? fett lost.
footballgaaaaame
& jaaa.. alla är så glada som dom verkar vara. är lite som en tävlig "vem kan le med mest tänder" jag vinner aldrig... men man kan ju inte vara annat än lycklig när man har på sig en så snygg tisha, elr hur?
nu är mkt mega mycket här i stora landet, måste gå & lägga mig. för imorgon ska ja iväg & åka båt! himla underbart.
ni får ha det bäst i sverige !ska uppdatera & visa alla hottiehottie kläder från homecoming i veckan :) så håll utkik..hahah!
pussar & kramar från amerika

I MÅNAD!

Nu har jag varit här i en månad! känns som att jag har varit här så mycket längre, bara för att jag har varit med om så mycket saker! helt galet! jag trivs väldigt mycket här, är himlans lyckligt lottad med min familj & allt! love it!
Lovade ju att lägga upp lite bilder från fotbollsmatchen från i fredags, men tyvärr är min tyskavän ganska trög med att skicka!haha , men har några att bjussa på iaf!
hey seeeniorrss!
jaa.. de va dom bilderna jag har än så länge.. de kommer fler! dom kommer upp på facebook snart (:
det var sjukt mycket hets på matchen, alla stog o skrek hela tiden , gjorde ramsor, cheerleaders stog o hoppade o skuttade. det var jätte festligt! precis som man föreställer sig! touchdown hit o dit, ojojoj! haha! försökte hänga med så gott ja kunde. Det blev ju extra mycket press på spelarna eftersom vi spelade mot det andra highschoolet i våran stad & för att vår skola har förlorat dom senaste åren. och guess what? vi förlorade i år igen.. men alla var fortfarande jätte peppade även när vi låg under med massa poäng & även när det började smådugga. jätte härlig stämmning! & eftersom det är fotbolls sesong nu så kommer det vara matcher varje helg så kommer vi stå där o skrika varje fredag några veckor framåt!
lite på tal om inget.. fotbolls spelarna är enoooorma! jätte stora skydd som gör så att dom ser helt stört stora ut. sen när dom springer omkring o taklar ner varandra gör det ju bara roligare. det var en kille som bröt armen & en kille som bröt fingret. coachen tryckte tillbaka fingret på plats och sen sprang han ut & fortsatte spela.. hahaha!
jaa iaf.vardagen fortsätter, med skola & hänga med massa kompisar. igår va jag vid skatepark (ohyeah) och kollade & tog kort på några dudes från Des Moines ( stor stad 1.5 timme bort ) som kom hit för att lite skate trixxxs & filma. det var super festligt! dom var så grymt bra!
vad har det tagit åt mig? skateneeeeeeerd. hahahha!
& jaa.. vad mer? Den här helgen ska jag på en familjetripp till Sheboygan, vilket är en kust stad i Wisconsin. jag ska dit med hela familjen & ha en lång weekend! åker redan imorgon, fredag morgon, och stannar där till måndag kväll! eftersom vi inte har någon skola på måndag! är så himla pepp på den här helgen! ska bli så skönt att åka iväg, sola, bada & bara ha det skönt! räkna med en heeelmassa bilder därifrån :D haha !
ups.. nu är klockan 03.28, ska ja sova & förbereda mig för en 9 timmars lång bilresa! :D
ha det bäst i sverige.
saknar er alla!
pussar & kramar

RSS 2.0